Karácsonyi műsor

2019/20-as tanév karácsonyi műsora

A 2019. év utolsó tanítási napján a hagyományoknak megfelelően a DÖK szervezésében az iskolai karácsonyfa körül megterített asztal várta a diákokat. Az asztalra kerülő süteményeket és gyümölcsöket az osztályok ajánlottak fel.

12 órától pedig a Művelődési Házban megtekintettük a 9.B osztály színvonalas, megható karácsonyi műsorát. Az ünnepi műsort betanította, a diákokat felkészítette: Ráczné Nyilas Csilla osztályfőnök és Macsiné Bódi Katalin tanárnő.

Ezt követően az iskolai énekkar igényes, színvonalas karácsonyi produkcióit tekinthettük meg. A diákokat felkészítette Nagy Tibor Zoltánné Harsányi Zsuzsánna tanárnő.

A rendezvény zárásaként pedig szintén a hagyományoknak megfelelően átadásra került a Bacskó Júlia ösztöndíj, melynek kitüntetettje idén MAROS ILDIKÓ 12. a osztályos tanuló.

A Diákönkormányzat által alapított “ÉRTED” díjat idén RADUKA ALEXANDRA és KÖLTŐ DÁVID 10. évfolyamos tanulók kapták meg.

A Diákönkormányzat ajándékkal és virággal köszöntötte a hamarosan nyugdíjba vonuló GALVÁCS MIKLÓSNÉ tanárnőt.

A PÉNZSZTÁR versenyen eredményesen szereplő diákjainkat és félkészítőjüket az iskolánk Szakmai Megújulásért Alapítványa ösztöndíjban részesítette.