Törpgazdász vetélkedő

A Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Közgazdasági, Informatikai és Ügyviteli Szakgimnáziuma,

második alkalommal hirdeti meg a  körzetünkhöz tartozó általános iskolák 7.-8. osztályos tanulóinak

a TÖRPGAZDÁSZ erőpróbát.

A verseny révén szeretnénk az általános iskolások pénzügyi-vállalkozási ismereteit bővíteni, a közgazdász szakma iránti érdeklődésüket felkelteni. A TÖRPGAZDÁSZ erőpróbára minden tanulót szeretettel várunk továbbtanulási szándékától függetlenül, hiszen mindenki részese a gazdasági folyamatoknak, és így hasznát veszi a megszerzett ismereteknek.

Az erőpróba „szórakoztatva” ismerteti meg a diákokat a korszerű pénzkezeléssel, a bankok világával, a vállalkozások működésével, működtetésével, valamint a takarékoskodás és megtakarítások fontosságával.

A Petőfi TÖRPGAZDÁSZ erőpróbára 3 fős csapatokkal lehet nevezni. Az erőpróba három internetes fordulóból  –  amiről az információk az iskola Facebook oldalán találhatók meg – valamint a legeredményesebb csapatoknak szervezett döntőből áll.

A döntőre az iskolánkban kerül sor, ahol játékos feladatok keretében a megszerzett pontokat ajándékra válthatják a csapatok.

Az erőpróba menete:

AZ ONLINE TESZTEK ELÉRHETŐSÉGE:

  1. forduló: 2018. november 14-15. egész nap és 16. 12:00 óráig elérhető
  2. forduló: 2018. december 3-4. egész nap és 5. 12:00 óráig elérhető
  3. forduló: 2019. január 14-15. egész nap és 16. 12:00 óráig elérhető

A tesztek 20 kérdésből állnak, kitöltésüket megszakítás nélkül kell elvégezni.

A DÖNTŐ IDŐPONTJA: 2019. FEBRUÁR 7. (csütörtök) 14.00 óra

HELYSZÍN: Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Közgazdasági, Informatikai és Ügyviteli Szakgimnáziuma, Fehérgyarmat, Május 14. tér 16.

Jelentkezni az iskolánk facebook oldalán (KSZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Közg, Inf és Ügyv Szakgimnáziuma) privát üzenetben lehet, a következő adatok megadásával: (Iskola neve, címe, csapatnév, csapatkapitány neve, csapattagok neve, felkészítő tanár neve).

Jelentkezési határidő: 2018. november 14. 20:00 óra

VÁRUNK „KÖZGAZDÁSZ-FALVÁN” FEHÉRGYARMATON A PETŐFIBEN! GAZDÁLKODJUNK EGYÜTT!