TÖRPGAZDÁSZ ERŐPRÓBA DÖNTŐJE

TÖRPGAZDÁSZ ERŐPRÓBA DÖNTŐJE

2019 február 7-én délután tartottuk a TÖRPGAZDÁSZ erőpróba döntőjét. A háromfordulós online elődöntőben legjobban teljesítő hat csapat vehetett részt a közel másfélórás megmérettetésen, ahol különféle játékos közgazdasági feladatokat kellett megoldani az általános iskolásoknak.

A vetélkedő győztese a Fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Törp Tudósok nevű csapata lett. A csapat tagjai: Nagy Evelin, Tóth Rebeka, Ujfalusi Kovács Viktória.
Felkészítőjük: Nagy Ervinné

Második helyezés ért el a Fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola Brit Tudósok nevű csapata. A csapat tagjai: Orbán Sándor, Rádi Vivien, Hegyes Bettina. Felkészítőjük: Kertész Ildikó

A harmadik helyezett a Cégénydányádi Általános Iskola Szamosmenti Zsiványok nevű csapata lett. A csapat tagjai: Biró Kristóf, Bíró Áron, Baranyi István. Felkészítőjük: Szabó József.

A helyezettek, az édességek és az apróbb tárgynyereményeken felül az elért pontszámuk 500 szorosát kapták meg készpénzben, melynek pénzügyi fedezetét iskolánk Szakmai Megújulásért Alapítványa biztosította. A helyezést el nem érő csapatok is egységes pénzjutalomban részesültek.