Szakmák éjszakája

   

"Irodai labirintus"

Szereténk bemutatni a hozzánk látogatóknak, hogy milyen szerteágazó és felelősségteljes munka az ügyviteli feladatok ellátása. Kipróbálhatják magukat mint logisztikai szakemberek, szállodai recepciós, személyzeti osztály vezetője stb.

Hogyan legyek jó közgazdász?

Játékos feladatokon keresztül szeretnénk megmutatni, hogy milyen képességek és ismeretek szükségesek ahhoz, hogy valakiből a pénz világában jártas, elismert szakember váljon.

 

Chip vagy bit

 A hardver – szoftver gondolatkört feszegetjük, közben egy kis telefonos játékra és robot építésre/programozásra invitáljuk vendégeinket.

"Álláskereső vagyok"

Ezen a helyszínen tanácsokat adunk azok számára, akik állásinterjúra készülnek. A beszélgetés végén ki is próbálhatják magukat egy rögtönzött castingon.

 

Játék és munka

Az informatikai játékok mögötti tudományos világ rejtelmeibe pillantunk be az érdeklődők segítségével.

 

Mit ér a pénz, ha forint?

Vendégeinknek a magyar pénzről meglévő ismereteit szeretnénk szélesíteni, így inspirálva őket a pénzügyi tanulmányok felé. Zárásként egy kérdőív kitöltésével tesszük emlékezetesebbé a látogatást.

A könyvelés forradalma

Bemutató foglalkozás keretében ismerheti meg a látogató a pénzügyi világ egyik legrejtelmesebb területét, a könyvelés alapjait és az ott felhasznált könyvelő programokat.